TOT NADER BERICHT GEEN BEHANDELINGEN !

Behandeling op afspraak

Lid van Lid van Provoet

Voetproblemen

Waarvoor naar pedicurepraktijk Xcura te Arnhem?

Iedereen heeft wel eens last van zijn of haar voeten. Veel voorkomende ongemakken zijn: eelt, likdoorns, schimmelnagels, wratten en ingroeiende nagels. Hiervoor gaat u naar de pedicure. Schaam je echt niet voor dit soort problemen. Ze komen vaker voor dan je denkt. En je hebt zoveel meer gemak als je deze ongemakken laat behandelingen.

Geen zichtbare problemen? Je kan je voeten uiteraard ook gewoon preventief behandelen en lekker laten verwennen. Dag in dag uit zijn ze voor je in de weer. Ze verdienen je aandacht!

Eelt

Wanneer de bovenlaag van de huid (ernstig) verdikt is, is er sprake van eeltvorming. Het eelt beschermt je tegen druk en wrijving van bijvoorbeeld schoenen...

Lees meer

Likdoorn

Teveel eelt op één plaats dat met een kern naar binnen groeit, noem je een likdoorn. Het is een soort potloodpunt, waarbij het puntje in de huid is gedrongen.

Lees meer

Schimmelnagel

Een schimmelnagel is een verkleurde, brokkelige nagel. De kleur van de nagel is gelig soms bruinachtig. De nagel is vaak verdikt en kan los gaan zitten...

Lees meer

Voetwrat

De veroorzaker van (voet)wratten is een virus, die zeer besmettelijk is. Je loopt het meeste kans in zwembaden en sportzalen of door met blote voeten passen van schoenen.

Lees meer

Ingegroeide nagel

Het niet recht afknippen van de teennagel, is de veroorzaker van een (pseudo) ingroeiende nagel. Een ingroeiende nagel komt het meest voor bij de grote teen.

Lees meer

Tips

Hier vind je praktische tips en wetenswaardigheden. Heb je zelf een tip of heb je een vraag? Neem hier contact met mij op.

Lees meer