Welkom bij Xcura voetverzorging

Behandeling op afspraak
Telefoon : 06 - 18 11 80 61

Lid van Lid van Provoet

Tips

Voeten wassen

De beste dagelijkse voetverzorging is wassen met warm water, gebruik geen of zeer weinig zeep. Droog daarna je voet goed af, vooral tussen de tenen. Een stukje keukenrol tussen de tenen doorhalen kan ook. Dit ter voorkoming huidirritatie en voetschimmel.

 

Nagels knippen

De nagels recht afknippen. Dit ter voorkoming van ingroeiende teennagels. Met een vijl kunnen de hoeken ietsje afgerond worden.

 

Zweetvoeten

Bij zweetvoeten is het aan te raden om je voeten met water te wassen. Desnoods vaker op een dag. Gebruik geen agressieve zepen. Elke dag schone sokken. Lucht je schoenen, er zijn middeltjes te koop om de binnenzijde van  schoenen te reinigen. Het gebruik van poeder op je voeten kan, gebruik echter niet te veel omdat dit klontjes kan geven en weer andere problemen tot gevolg heeft.

 

Blootsvoets lopen

Niets is prettiger dan met je blote voeten in het zand of gras te lopen. De voet is dan in zijn element. Het is een natuurlijke ondergrond. het stimuleert de bloedsomloop. Let op dat je niet in steentjes of glas stapt. Gebeurt dat toch, laat je voet dan gelijk nazien.

 

Neem  voetklachten serieus

Pijn aan uw voeten is niet goed. Loop niet te lang door met pijnlijke voeten, maar doe wat aan de klachten. Veel voetproblemen zijn redelijk eenvoudig op te lossen. Xcura kan daar een belangrijke bijdrage aan leveren.

 

Verwen uw voeten

Je voeten dragen u de hele dag. Dan moet je goed voor je voeten zorgen. Maak uw voeten schoon en crème uw voeten daarna goed in. Er zijn crèmes te koop voor elk type voet / probleem.

 

In verwachting

Ben je nog nooit bij de pedicure geweest en ben je in verwachting? Dan is dit hét moment om kennis te maken met Xcura. Het zal tenslotte steeds lastiger worden je eigen voeten te onderhouden. En zeg nou zelf, tijdens de zwangerschap je lekker laten verwennen hoort er gewoon bij.

 

Naar de pedicure

Je staat er vast niet bij stil, maar je voeten zijn een groot deel van de dag constant in beweging. Zij dragen je gewicht. Je voeten zijn vaak verstopt en verpakt. Voeten verdienen daarom veel meer aandacht dan ze gemiddeld krijgen. Weg met de gêne en maak een afspraak.  

  

Even niet bereikbaar?

Wanneer ik met een behandeling bezig ben, kan ik de telefoon niet aannemen. Laat dan een bericht achter op de voice mail. Of stuur een email. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

Stel uw vraag

Staat hier niet waar je op zoek naar bent? Dan kan je ook je vraag hier stellen.